Zwarte reeks 178 - Lastige studentes

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Lastige studentes worden door hun ouders naar een speciale school gestuurd, maar de ouders weten niet dat het op die school helemaal mis is. De docenten geve er uitsluitend sexueel getinte straf en in de avonduren geven de studentes orgieën. De ontgroening van nieuwe studenten is helemaal bizar. Omdat de directeur het niet meer in de hand heeft nodigt hij de ouders uit te komen helpen, maar ook die ouders waren vroeger lastige studenten ......
Omdat de directeur het niet meer in de hand heeft nodigt hij de ouders uit te komen helpen, maar ook die ouders waren vroeger lastige studenten .

Overige productgegevens

Held/serie: Zwarte reeks
Reeks/Deel: Zwarte reeks 178
Scenarist(en): Chris (Xavier Musquera)
Tekenaar(s): Chris (Xavier Musquera)
Genre(s): Volwassen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00