Jörg Asselborn - Remains of the Journey

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Remains of the Journey
Nieuw
Jörg Asselborn
Hc (oblong)
€ 30,00

Inhoud

Bij Jörg Asselborn vibreren design en kleur in perfecte harmonie om de schoonheid van de plaatsen die hij bezoekt te versterken. Door zijn penselen merkt men dat men met een ander oog "levenloze objecten" aanschouwt die men anders geen blik zou hebben geworpen. De majesteit van een open haard, de welving van een vakwerk, de stroomlijning van een onderzeeër vergroten zijn onderwerpen en geven ze onmiskenbaar leven.

U begrijpt, Jörg Asselborn is een onvermoeibare reiziger. Voor ons grootste plezier scheidt hij nooit van zijn borstels en schetst hij zijn omzwervingen. De grote verfijning van zijn werk en een scherp gevoel voor detail doen vaak denken aan de decors in studio Ghibli-films.
Dit notitieboekje reproduceert geselecteerde stukken van zijn reizen over de hele wereld (Duitsland, Frankrijk, België, Portugal, Spanje, Nieuw-Zeeland, Engeland, Nederland...). Ook laat hij af en toe zijn gedachten afdwalen naar denkbeeldige plekken die hij schildert voor ons kijkplezier.

Overige productgegevens

Held/serie:
Reeks/Deel: Jörg Asselborn
Taal: Engels
ISBN: 9791096315987
Scenarist(en): Asselborn, Jörg
Tekenaar(s): Asselborn, Jörg
Genre(s): Artbook
Uitgever: Editions Caurette

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00