Dutch Comic Con – Spring Edition
13 maart 2019 00:15

Dutch Comic Con – Spring Edition

In het weekend van 23 en 24 maart 2019 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht weer het grootste Comic en Gaming evenement van Nederland plaats. Duizenden Cosplay, Gaming en Comics-fanaten vergapen zich aan het enorme aanbod en de perfect georganiseerde activiteiten.

Black Panter

Tussen de prachtige Merchandise, de nieuwe en antiquarische stripboeken en de als Spiderman verklede bezoekers kunt u zelfs wereldberoemde comictekenaars tegenkomen.
Wat te denken van Bernard Chang, de tekenaar van Batman en Deadpool, of Daniël Acuna, illustrator van Black Panter. Verdeeld over meerdere hallen wordt de Utrechtse Jaarbeurs omgetoverd in een Comic en Gaming-Walhalla. Voor elk wat wils.

Action Toys

Stripwinkel Akim is aanwezig met stand CS-49 in de Comics Area, eigenlijk de moderne versie van wat eerst de stripdagen waren. Akim biedt in een grote stand diverse Action Toys, Amerikaanse Comics en 12 meter Europese strips aan, waaronder de allernieuwste uitgaven. Wij zien dit evenement niet zozeer als winstgevend, maar meer als stripbelevenis zoals die behoort te zijn. De in grote getale aanwezige jeugd kan op deze manier kennismaken met de rijke wereld van het stripverhaal. Naast de stripdagen in Haarlem is dit de enige beurs waar dit kan. 

Gorilla

Hun interesse voor Cosplay en gaming biedt de striphandelaren eindelijk de kans om te laten zien dat de 9e-kunst niet alleen bedoeld is voor bejaarde Suske en Wiske-verzamelaars. Indien het technisch mogelijk is, nemen we zelfs Ranko, de beweegbare gorilla uit het voormalig stripmuseum mee. Een publiekstrekker van jewelste en een kans om op de foto te gaan met deze held uit Kuifjes “Zwarte Rotsen”. Hopelijk tot ziens tijdens dit geweldige evenement.

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00