16 oktober 2019 00:30

Reilen en zeilen stripwinkel Akim

U bestelt de nieuwe Asterix. of een originele tekening van Herge. Welke handelingen verrichten wij totdat zo’n item keurig bij u in het postvak gedeponeerd wordt.

Nieuwe strips

Na bestelling worden de stripboeken door de leverancier afgeleverd. Een medewerker controleert de staat en stuurt beschadigde stripboeken onmiddellijk terug. Hierna wordt het boekje beschreven en geplaatst op de internetsite. De verkoop kan beginnen. 
Klanten kunnen het boekje op 2 manieren verkrijgen: via de winkel op donderdag, vrijdag, of zaterdag en 7 dagen lang via internet. Na bestelling via internet wordt het stripboek in de speciale inpakafdeling professioneel verpakt. ’s Middags wordt het pakket opgehaald door het verzendbedrijf en bij de klant afgeleverd.

Antiquarische strips

Naast nieuwe stripboeken beheert Akim ook tweedehands, al dan niet antiquarische, stripboeken en curiosa. Deze artikelen worden verkregen door inkoop van particulieren, of via een veiling.
Een medewerker bepaalt eerste de staat van het item. Aan de hand van de actuele marktwaarde wordt hierna de prijs bepaald. Het item komt onder vermelding tweedehands op de site en de verzending gebeurt zoals aangegeven.

Social Media

Om naamsbekendheid in stand te houden bezoekt stripwinkel Akim regelmatig stripbeurzen. Ook zijn we actueel present op social-media via Facebook, Twitter en Instagram. Op de eigen site wordt elke week een stripgerelateerde blog verzorgd.

Gevarieerd bedrijf

In sommige gevallen bieden we ook nog bijzondere stukken ter veiling aan. Samen met alle winkel-  en voorraadswerkzaamheden is er dus sprake van een energiek bedrijf met veel verschillende aandachtspunten. De gevarieerdheid zorgt er zeker voor dat alle werknemers met plezier hun taak vervullen.

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00