Alex 30 - Het complot van Baal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het complot van Baal
Nieuw
Alex - Luxe reeks
Luxe
€ 19,50

Uitgave omschrijving

Zwart/wit hardcover-editie in grootformaat van het 30ste deel van Alex. De grafische kwaliteiten van Christophe Simon worden extra in de verf gezet. Bevat een extra dossier van acht pagina's die de belangrijkste fases in de totstandkoming van de tekeningen tonen.

Inhoud

De bezwering van Baal speelt zich eerst in Rome en vervolgens in Pompei af, en beschrijft de verbeten strijd van Pompeius en Caesar om de opperste macht. Om Caesar te verzwakken wordt een bezwering uitgesproken onder de bescherming van de god Baal en zijn sekte van gemaskerde volgelingen, de ‘molochisten’, die hem op bloedige wijze vereren. Naast de strijd tussen de twee rivalen woedt een even verbitterde strijd tussen Alex en de Hogepriester van Baal, die duidelijk nog een rekening met hem te vereffenen heeft. We komen te weten dat het om zijn oude vijand Arbaces gaat, die door een Afrikaanse stam gered werd.

Overige productgegevens

Held/serie: Alex
Reeks/Deel: Alex 30
Uitgavereeks: Alex - Luxe reeks
Scenarist(en): Lafon, Michel , Martin, Jacques
Tekenaar(s): Jumet, Manuela
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00