Arboris XL 1 - Brand in Moskou

Beschikbare uitgaven

Brand in Moskou
Nieuw
Arboris XL 1
Softcover
€ 9,95
Brand in Moskou
Nieuw
Arboris XL 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Met Brand in Moskou introduceert uitgeverij Arboris een nieuwe verzamelreeks, de Collectie XL. Hierin zullen, de naam van de collectie zegt het al, verhalen worden opgenomen die niet binnen de standaardomvang van een stripalbum passen en hier alle ruimte krijgen die ze nodig hebben.

Het eerste album telt al meteen tachtig pagina’s en is van Toussaint en Perger, die de gebeurtenissen in Moskou van september 1812 als startpunt van hun verhaal hebben genomen, als de Russen de aanstaande verovering van Moskou door Napoleon beantwoorden met het in brand steken van de stad.

De gouverneur van de stad gooit de deuren van de gevangenissen open en nodigt de gevangenen uit de inmiddels verlaten stad te gaan plunderen. Ook Anatoli Lenski krijgt zijn vrijheid terug en gaat meteen in de brandende stad op zoek naar zijn vrouw en kind, want Kolia, een medegevangene, heeft gezworen ze te gaan vermoorden!

Overige productgegevens

Held/serie: Arboris XL
Reeks/Deel: Arboris XL 1
Scenarist(en): Toussaint, Kid
Tekenaar(s): Perger, Stéphane
Genre(s): Actie, Historisch

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00