Arboris XL 4 - Monet, een regenboog boven Giverny

Beschikbare uitgaven

Monet, een regenboog boven Giverny
Nieuw
Arboris XL 4
Softcover
€ 9,95
Monet, een regenboog boven Giverny
Nieuw
Arboris XL 4
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

In de Collectie XL verschijnen verhalen die niet binnen een stripalbum passen en hier alle ruimte krijgen die ze nodig hebben. De over het algemeen op zichzelf staande verhalen zijn steeds gemaakt door internationaal befaamde auteurs.

Met zijn kleurenpalet heeft Claude Monet zijn hele leven geprobeerd de steeds wisselende rijke kleuren van de natuur vast te leggen. Zijn schilderijen van waterlelies in de tuin van zijn huis in Giverny (Normandië) zijn wereldberoemd geworden, maar hij heeft nog veel meer prachtige werken geschilderd.

Om zijn leven te beschrijven is een stripverhaal, met zijn combinatie van tekst en beeld, een van de beste manieren en Jean-François Miniac heeft er een boeiend verhaal van gemaakt. Tekenaar Fabrice Le Hénanff, bekend van de onlangs verschenen strip Wannsee heeft alles schitterend in beeld gebracht in een geschilderde stijl; iedere pagina is een kunstwerk!

Overige productgegevens

Held/serie: Arboris XL, Monet
Reeks/Deel: Arboris XL 4
Scenarist(en): Miniac, Jean-François
Tekenaar(s): Hénanff, Fabrice Le
Genre(s): Roman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00