Complete Baard en Kale 8 - Baard en Kale integraal 8

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Baard en Kale integraal 8
Nieuw
Complete Baard en Kale 8
Luxe
€ 79,95

Uitgave omschrijving

Met linnen omslag die van de normale HC afwijkt.
De oplage is gelimiteerd op 200 exemplaren en bevat een speciale ex-libris met stempel die door middel van piezografie een optimale kwaliteit verkregen heeft!

Inhoud

Deze achtste bundeling van de avonturen van Baard en Kale is een buitenbeentje, zowel qua inhoud als qua omvang. We gaan hierin terug naar de allereerste verhalen die Will van Baard en Kale getekend heeft, dus naar de periode direct nadat hij het tekenwerk van Dineur had overgenomen.

Het eerste Baard en Kale-verhaal dat Will ooit tekende is zelfs nog nooit eerder in het Nederlands verschenen, aangezien het wel is aangekondigd in Robbedoes, maar nooit geplaatst: Het mysterie van Beersel! Het 32 pagina’s tellende verhaal wordt in dit boek in zijn geheel afgedrukt, gevolgd door de verhalen De stad der robijnen, Koenraad Vlamoog komt terug (beide in het Nederlands ook nooit in een normale uitgave verschenen), San Salvador, Het Spook der Duinen, Villa zonder zorg, De schat van Alarik en Oscar en zijn geheimen.

Bovendien bevat dit zeer dikke (368 bladzijden, meer dan twee keer zo dik als normaal) boek een zeer uitgebreid dossier over de makers.

Overige productgegevens

Held/serie: Baard en Kale
Reeks/Deel: Complete Baard en Kale 8
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034308221
Scenarist(en): Rosy, Maurice
Tekenaar(s): Will (Willy Maltaite)
Genre(s): Misdaad
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Baard en Kale integraal 8
Nieuw
Complete Baard en Kale 8
Hardcover
€ 49,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00