Earth One / Batman - Earth One - RW 2 - Boek 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De duistere ridder staat voor een raadsel: wie is Batman?

Een nieuwe wind waait door Gotham City. Met de dood van burgemeester Oswald Cobblepot en de komst van Batman wordt langzaam duidelijk hoe corrupt de stad al die jaren is geweest. De nieuwe burgemeester Jessica Dent en haar broer, Officier van Justitie Harvey Dent, bundelen hun krachten met de duistere ridder en rechercheur James Gordon. Samen gaan ze de strijd aan met de criminele onderwereld. Maar intussen duikt een nieuwe bedreiging op, een die gek is op raadsels.

Een fout antwoord en je sterft. Een goed antwoord en...

In dit tweede deel van Batman: Earth One introduceren schrijver Geoff Johns en tekenaar Gary Frank enkele van Batmans bekendste tegenstanders, maar dan in een modern jasje en net even anders dan anders. Zo bouwen ze verder aan de nieuwe en moderne herinterpretatie van een van 's werelds populairste helden.

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Earth One
Subreeksen/Deel: Batman - Earth One - RW 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9788869713750
Scenarist(en): Johns, Geoff
Tekenaar(s): Frank, Gary
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Meer reeksen in deze collectie

Superman - Earth One - RW

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00