Batwoman - New 52 (RW) 1 - Hydrologie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Hydrologie
Nieuw
Batwoman - New 52 (RW) 1
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

BATWOMAN: HYDROLOGIE bundelt de eerste zes hoofdstukken van de nieuwe serie van makers J.H. Williams III en W. Haden Blackman, die samen een nieuwe laag toevoegen aan de mythologie van Gotham City.

Gotham City verdrinkt.
Ze noemen haar La Llorona. Deze ‘huilende vrouw’ is een spookachtige verschijning die haar eigen verdriet wil verdrinken met het leed van anderen en die onschuldige kinderen veroordeelt tot een zeemansgraf… of een nog veel erger lot.

Batwoman, de nieuwste held van Gotham, weet maar al te goed wat verdriet is. Ze is vervreemd van haar vader, die ooit hielp bij het bestrijden van de misdaad, omdat ze hem de schuld geeft van de dood van haar zus, de gestoorde schurk Alice. Maar bovenal geeft ze zichzelf de schuld.
Nu heeft ze in haar nichtje Flamebird een nieuwe partner gevonden. Samen gaan ze op zoek naar la llorona, de kinderen die ze heeft ontvoerd én degene die achter de schermen aan de touwtjes trekt. Maar de jagers zijn ook een aantrekkelijke prooi, want iedereen wil antwoord op de vraag ‘Wie is Batwoman?’
Een zondvloed van dood en verderf nadert Gotham City. En Batwoman moet tot het uiterste gaan als ze haar hoofd boven water wil houden.

Overige productgegevens

Held/serie: Batwoman
Reeks/Deel: Batwoman - New 52 (RW) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868731670
Scenarist(en): Blackman, W. Haden , Williams III, J.H.
Tekenaar(s): McCarthy, Trevor , Reeder, Amy
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

3. 's Werelds besten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00