Blueberry 3 - De eenzame adelaar

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De eenzame adelaar
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Blueberry - Hardcover
Hardcover
€ 18,75

Inhoud

Blueberry krijgt de opdracht een wapentransport te begeleiden door een gebied met oorlogszuchtige appaches. Als gids krijgt hij een Indiaan mee, Quanah met het ene oog. In feite blijkt dit Eenzame Adelaar te zijn. Quanah tracht het transport in de handen van de Appaches te drijven. Blueberry verzint vele listen om dit te voorkomen. Kritiek wordt de toestand als de altijd dronken O'Reilly zich door Quanah laat verleiden om een andere route te nemen, terwijl Blueberry afwezig is. Eenzame Adelaar voegt zich bij de Appaches, maar weet met hen de numerieke meerderheid niet uit te buiten door het slimme optreden van Blueberry.
Daarop zweert hij zich niet meer bij zijn volk te voegen voordat hij de door toedoen van Blueberry geleden verliezen gewroken heeft. Na ter nauwernood ontsnapt te zijn aan een door de Eenzame Adelaar aangestoken prairiebrand, bereikt de karavaan toch veilig Camp Bowie. Daar ontmoet Blueberry zijn oude vriend luitenant Graig. Deze zal aan de president Washington een brief brengen met het verzoek om vrede te sluiten met de Appaches die, zoals Blueberry kan bewijzen, de oorlog niet gezocht hebben.
Aanpassen

Overige productgegevens

Held/serie: Blueberry
Reeks/Deel: Blueberry 3
Uitgavereeks: Blueberry - Hardcover
Scenarist(en): Charlier, Jean-Michel
Tekenaar(s): Giraud, Jean (zie ook Moebius)
Genre(s): Western
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00