Bommel en Tom Poes - Diversen - Bommel Glossy

Beschikbare uitgaven

Bommel Glossy
Nieuw
Bommel en Tom Poes - Diversen
Softcover
€ 6,95
Bommel Glossy
Nieuw
Bommel en Tom Poes - Diversen
Luxe+prent
€ 49,95

Inhoud

Het feit dat het de eerste keer is dat Olivier B. Bommel na ruim 70 jaar een glossy krijgt is al uniek, maar het feit dat er sinds 1986 (laatste aflevering van Bommel in de krant) ook weer een nieuwe officiële Bommelstrippagina verschijnt is helemaal een unicum! Verder zijn ook alle bijdragen van de bekende tekenaars en schrijvers speciaal voor deze eenmalige glossy BOMMEL. gemaakt.

De glossy BOMMEL is een eenmalige uitgave ter gelegenheid van het Toonderjaar met als hoofdredacteur Olivier B. Bommel zelf, dus alles vanuit het perspectief van een heer van stand.

Diverse toonaangevende tekenaars en schrijvers geven op originele wijze inhoud aan de Bommelglossy, zoals Jan Kruis, Dick Matena, Thé Tjong-Khing, Midas Dekkers, Wil Raymakers, Gerben Valkema, Patty Klein, Jan van Haasteren, Jan Steeman, Jean-Marc van Tol, Andrea Kruis, Arend van Dam, Wim Hazeu en Peter van Straaten.

Overige productgegevens

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00