Bommel en Tom Poes - Diversen - Bommel reisgids

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Reisgids voor Rommeldam. Met losse kaart.

Zonder afstandsmeter

Inhoud

De oude maar levendige stad Rommeldam, de heuvels, bossen en heidevelden rond het Kasteel Bommelstein, de onheilspellende en desolate Zwarte Bergen en het dichte en woeste Donkere Bomen Bos - wie zou er niet zelf heen willen reizen? De beste manier om dat te doen is uiteraard de 177 Bommelverhalen te lezen, die Maarten Toonder tussen 1941 en 1986 schreef. De Bommel Reisgids en de bijbehorende kaart kunnen de lezer helpen om hier hun weg te vinden. Loop de 15 wandelingen door de stad Rommeldam en door de omgeving van Bommelstein, maak de boottocht en de bus vanuit Rommeldam en reis mee met de 8 excursies, waarin u onder meer kennis maakt met Stuipendrecht, het kustgebergte en de Woesten Gronden.

ISBN: 9789023441076

Overige productgegevens

Held/serie: Bommel en Tom Poes
Reeks/Deel: Bommel en Tom Poes - Diversen
Verschijningsdatum: 2007
Scenarist(en): Witsen, Jenno
Tekenaar(s): Toonder, Marten
Genre(s): Krantenstrip
Uitgever: Pauw

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00