Bridge, the - The Bridge

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The Bridge
Nieuw
Bridge, the
Luxe
€ 40,00

Uitgave omschrijving

Hardcover 
+ Luxe Sleeve
+ Exclusieve, gesigneerde en genummerde Art-Print

Inhoud

Irak, de Karbala regio. Een sectie van de Eerste Patrouillecompagnie van het US Marine Corps legt een hinderlaag in een uitgestorven dorp om een kopstuk van de rebellen in handen te krijgen. De mariniers werken samen met een CIA-agent die vastbesloten is de jihadist te arresteren. Onder de ‘leathernecks’ bevindt zich korporaal Enrique ‘Rick’ Chavez die net terug is van verlof. Tijdens die paar dagen thuis krijgt de soldaat te maken met familieperikelen, waardoor hij de oorlog even vergeet. Voor de meeste mensen is oorlog alleen maar iets dat je op televisie ziet met het bord op schoot. De oorlog komt voor hen nooit dichtbij huis, tenzij een vriend of familielid met militaire eer wordt begraven.

Maar de oorlog is overal, zelfs op de straten van Los Angeles.

Michel Koeniguer, scenarist en tekenaar, heeft op het eerste gezicht twee heel verschillende werelden samengebracht. Aan de ene kant, Irak, een land verwoest door de oorlog en aanslagen waarbij de auteur het dagelijks leven van de Amerikaanse soldaten tekent. Aan de andere kant, de Verenigde Staten, geplaagd door onveiligheid en straatgeweld. Enrique Chavez is de ooggetuige van deze parallel tussen de gruwelen die zijn begaan in tijden van oorlog en stedelijke criminaliteit in zijn thuisland.

Overige productgegevens

Held
Bridge, the

Reeks/Deel
Bridge, the

Taal
Nederlands

ISBN
9789463730228

Scenarist(en)
Koeniguer, Michel

Tekenaar(s)
Koeniguer, Michel

Genre(s)
Oorlog

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

The Bridge
Nieuw
Bridge, the
Softcover
€ 8,95
The Bridge
Nieuw
Bridge, the
Hardcover
€ 17,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00