Code Kimono 2 - Missie Mowanda

Beschikbare uitgaven

Missie Mowanda
Nieuw
Code Kimono 2
Softcover
€ 9,95
Missie Mowanda
Nieuw
Code Kimono 2
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Kimono is de code, de roepnaam, van de 11e Franse vloot en de hoofdpersonen van de in deze reeks beschreven avonturen zijn de marinepiloten die hun basis aanvankelijk op het vliegdekschip Clemenceau hadden, en later op de grond op vliegbasis Landivisieau. Veel van de in de strip vertelde avonturen zijn ook werkelijk gebeurd en door de auteurs in hun strip verwerkt!

In Missie Mowanda begint een lang avontuur dat zich afspeelt in Afrika, waar Frankrijk nog altijd grote belangen heeft in de voormalige Franse kolonies. In het inmiddels zelfstandige Bowanda voert de gekozen regering een bloedige strijd met een rebellengroep die het op de bauxietmijnen van het land voorzien heeft. Vanaf het vliegdekschip Clemenceau, dat voor de kust ligt, ondersteunen de Franse piloten de lokale troepen, maar dat gaat beslist niet zonder gevaar, aangezien de rebellen de beschikking krijgen over steeds gevaarlijkere wapens!

Overige productgegevens

Held/serie: Code Kimono
Reeks/Deel: Code Kimono 2
Scenarist(en): Brouard, Jean-Yves
Tekenaar(s): Nicole, Francis
Genre(s): Oorlog, Vliegtuigen

In deze reeks

1. Doelwit Ariane
3. Zwarte schorpioen
4. Staatsgreep
5. Black Cat
6. Valstrik in Koh-e-Shar
7. A.M.N.

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00