Code Kimono 4 - Staatsgreep

Beschikbare uitgaven

Staatsgreep
Nieuw
Code Kimono 4
Softcover
€ 9,95
Staatsgreep
Nieuw
Code Kimono 4
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Kimono is de code, de roepnaam, van de 11e Franse vloot en de hoofdpersonen van de in deze reeks beschreven avonturen zijn de marine-piloten die hun basis aanvankelijk op het vliegdekschip Clemenceau hadden en later op de Charles de Gaulle en vliegbasis Landivisiau.  

In deel 2 van deze reeks begon een lang avontuur dat zich afspeelt in het Afrikaanse land Mowanda, waar een door de Franse regering gesteund bewind aan de macht is. Een rebellengroep bedreigt de gevestigde orde en het Franse vliegdekschip Clemenceau ligt daarom voor de kust van het land om zo nodig hulp te verlenen.
Aanvankelijk gaat er meer fout dan goed, stort er een legerhelikopter neer in de rimboe en wordt een andere gekaapt door de rebellen, maar de Fransen weten het toestel terug te veroveren en het wordt daarna ingezet om de president te evacueren.
Intussen wordt er in Parijs een politiek spelletje gespeeld en praat de Franse gezant voor Afrika met de omringende landen over de toekomst van president Néméri.

Overige productgegevens

Held/serie: Code Kimono
Reeks/Deel: Code Kimono 4
Scenarist(en): Brouard, Jean-Yves
Tekenaar(s): Nicole, Francis
Genre(s): Oorlog, Vliegtuigen

In deze reeks

1. Doelwit Ariane
2. Missie Mowanda
3. Zwarte schorpioen
5. Black Cat
6. Valstrik in Koh-e-Shar
7. A.M.N.

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00