Star Wars - Darth Vader (DDB) 11 - Cyclus 5: Het spel is uit 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In het geheim heeft Darth Vader zijn eigen plannen  uitgevoerd, maar nu is het tijd voor het eindspel.

Als inspecteur Thanoth terugkomt met opmerkelijk nieuws, lijkt het erop dat Darth Vader geslaagd is voor de tests van zijn meester. Maar ook nu hij in de gunst is gekomen van de keizer, zouden de plannetjes van de duistere lord nog weleens zijn ondergang kunnen betekenen. Terwijl de moorddroïden Triple-Zero en BeeTee-One verwoesting veroorzaken tijdens hun eigen moordzuchtige avontuur, komt de lancering van de Dreadnought Executor van de keizer steeds dichterbij. Maar Vader is verwikkeld in een verwarde strijd met de cybernetische Cylo — en met zichzelf! Is hij verdwaald in Force-visioenen, nu hij meer machine is dan mens? Of lukt het hem zichzelf hier uit te vechten zodat hij eindelijk de vruchten zal kunnen plukken van zijn missies en intriges?

Overige productgegevens

Held/serie: Darth Vader, Star Wars
Reeks/Deel: Star Wars - Darth Vader (DDB) 11
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460787300
Scenarist(en): Gillen, Kieron
Tekenaar(s): Delgado, Edgar , Larroca, Salvador
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00