Derde Testament, het - Julius 1 - Julius I

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Julius I
Nieuw
Derde Testament, het - Julius 1
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Zeven jaar na de verschijning van het slotdeel van Het Derde Testament verschijnt het eerste deel van de prequelcyclus Julius. Omdat Talent ter ziele is gegaan en omdat Glénat inzag wat voor een succes deze reeks was, geeft het Het Derde Testament - Julius zelf uit. Deel 1 is 88 pagina's dik, verschijnt enkel in hardcover en brengt ons terug naar het Romeinse rijk want de prequelcyclus is geen middeleeuwse reeks meer. Het grootste verschil met de eerste cyclus zit 'm vooral in de tekenaar. Alex Alice liet, omdat hij nog volop werkt aan Siegfried, de tekeningen over aan Robin Recht. Xavier Dorison blijft in samenwerking met Alice als scenarist geboekstaafd. Het trio maakt er een groots epos van over de vergeten profeet Julius van Samaria die het Derde Testament schreef.
Julius van Samaria zou het woord van God hebben ontvangen en het voor de mensheid hebben verborgen. Dat vertellen de duistere middeleeuwse legenden... De werkelijkheid is nog wonderbaarlijker. Dertig jaar na de dood van Christus noemt Julius zich nog Julius Publius Vindex. Hij is generaal, Romeins legaat, vervolger van joden en christenen. Hoe kan deze man, die de ‘slager van Alexandrië’ wordt genoemd, de profeet van de legende worden? Judea staat aan de vooravond van een opstand tegen Rome, die de wereld voorgoed zal veranderen. Welke rol zal Julius spelen bij de terugkeer van de Messias?

Overige productgegevens

Held/serie: Derde Testament, het
Reeks/Deel: Derde Testament, het - Julius 1
ISBN: 9789069697598
Scenarist(en): Alice, Alex , Dorison, Xavier
Tekenaar(s): Recht, Robin
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. Julius II: Openbaring 1
3. Julius III: Openbaring 2
4. Julius IV
5. Julius V

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00