Elric 3 - De witte wolf

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De witte wolf
Nieuw
Elric 3
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Er is nu een jaar voorbij sinds Elric Imrryr zijn paleis heeft verlaten en daarbij Cymoril verweesd achterliet. Het afgelopen jaar doorkruiste hij de Jonge Koninkrijken terwijl zijn beschermer Arioch hem nooit uit het vizier verloor. Hij verkocht zijn talenten als tovenaar en krijger aan de meestbiedende. Met elk gevecht groeide de legende van de albino krijger met het Zwarte Zwaard. Alleen al zijn nieuwe naam jaagt de dapperste strijders de stuipen op het lijf. Vandaag is hij niet meer Elric van Melniboné, de 428ste Keizer van het volk van R'lin K4ren A’a. Vandaag kennen de Jonge Koninkrijken hem onder de naam van Witte Wolf.

De fabelachtige saga van Elric, een cultpersonage van de heroic fantasy, raast verder in deze door pers en publiek bejubeld stripserie. achteraan het album zit een katern met de making-of van het album en prachtige hommagetekeningen door enkele grote illustratoren en striptekenaars.

Overige productgegevens

Held/serie: Elric
Reeks/Deel: Elric 3
ISBN: 9789462940475
Scenarist(en): Blondel, Julien , Cano, Jean-Luc
Tekenaar(s): Recht, Robin , Telo, Julien
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. De robijnen troon
2. Stormbrenger
4. De Droomstad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00