Fables (RW) 2 - Boek Twee

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Terwijl Sneeuwwitje stilaan herstelt van een kogel in de hersens, spenderen zij en Bigby veel tijd samen. Maar wanneer ze aankondigen dat ze samen op vakantie gaan, is heel Fabletown geschokt. En niet alleen omdat Sneeuwwitje nog nooit eerder vakantie nam. Het plotse vertrek van het tweetal naar New York City en het dodelijke gevaar dat ze er zullen lopen is vast niets voor de gewetenloze vijand die nog steeds in het woud loert.

Dit album bevat ook de special Fables: The Last Castle. We leren er over de grote oorlog die Bigby Wolf, Toverprins en Blauwbaard ertoe aanzette hun thuisland te verlaten op zoek naar een veilige plaats.

Overige productgegevens

Held/serie: Fables
Reeks/Deel: Fables (RW) 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866917946
Scenarist(en): Willingham, Bill
Tekenaar(s): Buckingham, Mark , Hamilton, Craig
Genre(s): Fantasy
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

1. Boek Een
3. Boek Drie
5. Boek Vijf
8. Boek Acht
9. Boek Negen
10. Boek Tien
11. Boek Elf

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00