Franka 20 - De witte godin

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

In het tweede deel van deze trilogie vergezelt een uiterst ongelukkige Franka het lijk van haar vermoorde vriend Rix naar Nederland. Hier wordt ze liefdevol opgevangen door haar moeder en levenspartner Ben, haar jongere zus Vicky en de honden.
Na een maand van rouw in het ouderlijke huis is het haar welletjes en komt de ouwe energieke Franka weer bovendrijven. Ze gaat dan vol goede moed achter de moordenaars van haar vriend aan. Het eerste spoor leidt naar Jamaica en al snel blijkt dat de stinkend rijke nieuwe vriend van haar hartsvriendin niet echt gecharmeerd is van Franka’s onderzoek….

Dit tweede deel van het drieluik rondom het zwaard van Iskander gebruikt tekenaar en scenarist Henk Kuijpers om wat meer inzicht te geven in de familiaire achtergrond van Franka. Zo komen we er al lezend onder andere achter dat Franka’s vader jong is gestorven als gevolg van een auto-ongeluk en dat haar moeder bij toeval op haar nieuwe levenspartner Ben is gestuit.

Overige productgegevens

Held/serie: Franka
Reeks/Deel: Franka 20
Uitgavereeks: Franka - Softcover
Taal: Nederlands
ISBN: 9789076706481
Scenarist(en): Kuijpers, Henk
Tekenaar(s): Kuijpers, Henk
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Uitgeverij Franka

Ook beschikbaar

De witte godin
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Franka - Collectors edition
Collectors_Edition
€ 89,95
De witte godin
Nieuw
Franka - Luxe
Luxe
€ 44,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00