FRNK 5 - Kannibalen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kannibalen
Nieuw
FRNK 5
Softcover
€ 9,25

Uitgave omschrijving


 

Inhoud

Tijdens de zoektocht naar zijn ouders belandt een dertienjarige weesjongen onverhoeds in de prehistorie, waar hij noodgedwongen alles zelf moet doen: het vuur ontdekken, zeep maken, klinkers bedenken en het er levend vanaf brengen tussen voorhistorische monsters en brutale holbewoners.

Na een vulkaanuitbarsting is de hele stam onder een boomstronk gevlucht voor de woede van de vulkaan. Frank is de laatste die Leo en Brabbel heeft gezien, en natuurlijk beweert iedereen dat hij ze heeft laten sterven.
Hij kan ook moeilijk zeggen dat hij ze naar de 21ste eeuw heeft gestuurd via het meer waarlangs hij zelf naar de prehistorie is geraakt! Frank is nauwelijks bekomen van de verbijsterende onthullingen of hij wordt al gevangengenomen door een kannibalenstam. Het stamhoofd is een vrouw, en haar dochter is geen onbekende voor Frank.

Avontuur, humor en barbecuesaus, de ideale ingrediënten voor een heerlijke reeks. Dit is het eerste deel van een nieuwe reeks.

Overige productgegevens

Held/serie: FRNK
Reeks/Deel: FRNK 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463942799
Scenarist(en): Bocquet, Olivier
Tekenaar(s): Cossu, Brice
Genre(s): Avontuur, Jeugd
Uitgever: Diedeldus

In deze reeks

1. Het prille begin
3. Het offer
4. De uitbarsting
6. Dinosaurussen
7. Gevangen
8. Uittocht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00