FRNK 8 - Uittocht

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Uittocht
Nieuw
FRNK 8
Softcover
€ 10,25

Inhoud

Het zijn de jaren 70 (van de twintigste eeuw). Cameron en Ryan Parker, twee langharige geeks, staan op het punt om een revolutie te ontketenen in de informatica wanneer een stel gerechtsdeurwaarders al hun materiaal in beslag neemt vanwege openstaande schulden. Net op dat moment komt Anoukis eraan, die zegt dat ze alles zal regelen. In ruil vraagt de jonge vrouw hun om een kleine dienst: ze moeten zo snel mogelijk een smartphone uitvinden. (die ze in de toekomst sowieso zouden uitvinden!).
Om hen te helpen, geeft ze hun de telefoon van Frank, het jonge weeskind uit de eenentwintigste eeuw dat in de prehistorie is beland en waarvan zij het toestel heeft gevonden. Veertig jaar later is het Cameron en Ryan gelukt, en eindelijk kan Anoukis proberen te voorkomen dat Frank (en zijn telefoon) naar het verleden vliegen, met alle kwalijke gevolgen van dien (die we in de eerste zeven albums van deze reeks hebben gelezen). Wordt dit dan een happy end?

Overige productgegevens

Held/serie: FRNK
Reeks/Deel: FRNK 8
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463946568
Scenarist(en): Bocquet, Olivier
Tekenaar(s): Cossu, Brice
Genre(s): Avontuur, Jeugd
Uitgever: Diedeldus

In deze reeks

1. Het prille begin
3. Het offer
4. De uitbarsting
5. Kannibalen
6. Dinosaurussen
7. Gevangen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00