Godenschemering 6 - Ragnarök

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op het land van de mensen heeft Siegfried, betoverd door het drankje van de Nibelung, Brunhilde vergeten. Hij zal in staat zijn om met de zus van koning Gunther te trouwen als hij hem helpt het hart van Valkyrie te veroveren, die koningin van IJsland is geworden. Op het land van Goden, werd Baldur, de geliefde zoon van Wotan, gedood door Lodge. Overal sterft de dood rond en treft blindelings, in dienst van één en enige meester: de Ring, wiens vloek haar nastreeft reis in de harten van mensen en goden. Terwijl een enorme vloot zich naar Asgard begeeft met Loge aan het hoofd, wordt het laatste hoofdstuk van Godenschemering is gespeeld: RAGNAROK.

Voor liefhebbers van de Noordse mythologie.

Overige productgegevens

Held/serie: Godenschemering
Reeks/Deel: Godenschemering 6
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491366536
Scenarist(en): Jarry, Nicolas
Tekenaar(s): Djief (Jean-François Bergeron)
Genre(s): Fantasy
Uitgever: INdruk

In deze reeks

0. De Vervloeking van de Ring
1. De Vloek van de Nibelungen
2. Siegfried
3. Fafner
4. Brunhilde
5. Kriemhilde

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00