Havik, de 7 Compleet - Een opdracht voor de Havik: 1, 2, 3

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een opdracht voor de Havik: 1, 2, 3
Nieuw
Havik Dossier Editie
Softcover
€ 29,50

Inhoud

Deze drie delen vormen samen deel 7. Inclusief dossier

De avonturier wordt door het hof op een missie naar Canada gestuurd. Daar is in een van de Franse forten een man meer dood dan levend aangekomen. Hij was ontsnapt aan de indianen. Als de dokter hem onderzoekt, ziet hij dat op zijn rug een kaart is getatoeƫerd...

Yann de Kemeur heeft een levensgevaarlijke opdracht gekregen van de Franse koning. Hij moet zo snel mogelijk naar Canada en als het kan moet hij daar aankomen voordat de winter invalt, anders zijn grote delen van het land onbereikbaar. Met man en macht wordt in de haven van Brest gewerkt aan zijn schip, maar een onbekende groep samenzweerders probeert hem te dwarsbomen. Het is een machtige organisatie die leden heeft in de hoogste kringen. Natuurlijk weet Yann uit te varen. Maar tegen welke prijs? En wat of wie treft hij aan de overkant van de oceaan?
In deze speciale door dossier-uitgaves, die eenmalig verschijnen, geeft Pellerin uitleg bij zijn voorstudies en laat hij zijn schets werk zien, zodat we mee kunnen kijken naar het ontstaan van de pagina's.

Overige productgegevens

Held/serie: Havik, de
Reeks/Deel: Havik, de 7 Compleet
Uitgavereeks: Havik Dossier Editie
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Pellerin, Patrice
Tekenaar(s): Pellerin, Patrice
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00