Havik, de 8 +dossier - Kaapvaarder voor de koning

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kaapvaarder voor de koning
Nieuw
Havik Dossier Editie
Exclusief pakket
€ 49,95

Uitgave omschrijving

Het tekenwerk van Patrice ­Pellerin is van ongekende hoogte. Om de release van het nieuwe deel van De Havik te vieren hebben we twee pakketten samengesteld. ­Liefhebbers van zijn werk willen dit fantastische exclusiefpakket ­absoluut niet missen!

- 2 hardcover-boeken (strip + dossier)
- 3 prachtige prenten
- speciale havik-omslag
- EXCLUSIEF! gelimiteerde ex-libris, gesigneerd door Patrice Pellerin

Het pakket is zeer gelimiteerd dus wees er snel bij

Het langverwachte vervolg van het lot van Yann de Kermeur, alias De Havik.

In opdracht van koning Lodewijk XV volgt Yann de Kermeur het spoor van een in Canada vermoorde spion. Zijn taak: een weg vinden uit de hoog oplopende spanningen tussen Engelsen, Fransen en Indianen. De koene zeevaarder is helemaal niet vertrouwd met dat verre, vreemde continent en zijn inwoners, maar de Franse kroongebieden zijn bedreigd, en de Engelsen vormen een te duchten vijand... Na de slinkse intriges aan het hof van Versailles, en na tal van gevaren en bedreigingen waaraan hij ternauwernood wist te ontsnappen, kan Yann eindelijk uitvaren. En zo bevindt hij zich aan boord, in het gezelschap van enkele geheimzinnige gasten waarvan hij niet weet of hij ze kan vertrouwen. Welke nieuwe gevaren staan er hem nog te wachten?

Uitgebreid dossier met schetsen, foto's en achtergrondinformatie.

In De Havik probeert scenarist én tekenaar Patrice Pellerin zo waarheidsgetrouw het leven van een Bretons edelman uit de achttiende eeuw te schetsen. Daarbij gaat hij uitgebreid te rade bij geschreven bronnen en bij deskundigen. Zijn research is nauwgezet. Hij bestu- deert oude scheepstekeningen alsof hij zelf scheepsbouwer is. Met het vergrootglas bekijkt hij op oude schilderijen afbeeldingen van de hekwerken van Versailles. Hij bezoekt veelvuldig musea en discussieert met conservatoren, met historici
en correspondeert per e-mail met archeologen in Quebec. Om maar wat te noemen!

+

In dit 48 pagina's tellend dossier legt Pellerin in woord en beeld uit tot welke ontdekkingen hij is gekomen tijdens de voorbereidingen van De Havik deel 8; Kaapvaarder voor de koning.

Overige productgegevens

Held/serie: Havik, de
Reeks/Deel: Havik, de 8 +dossier
Uitgavereeks: Havik Dossier Editie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058858764
Scenarist(en): Pellerin, Patrice
Tekenaar(s): Pellerin, Patrice
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00