Jeremiah 34 - Jungle City

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Jungle City
Nieuw
Jeremiah - Softcover
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Vanuit zijn glazen toren overschouwt de almachtige zakenman Mr. Nesstler 'zijn' Jungle City. Hij bezit nu alle bronnen met drinkbaar water en heeft op die manier de facto de bevolking in zijn macht. Hij wil een aantal woontorens bouwen en zal iedereen verplichten uit hun huizen te vertrekken om in zijn flats te gaan wonen. Een deel van de bewoners is geneigd om te zwichten onder de druk, maar het andere deel blijft zich verzetten. De situatie escaleert en de twee groepen staan in een stadsguerrilla tegenover elkaar.

Jeremiah en Kurdy, die toevallig in het stadje stoppen om er de nacht door te brengen, raken betrokken in het conflict nadat hun motorfietsen gestolen zijn. Markus biedt de twee vrienden onderdak en hoopt dat ze zijn kamp zullen komen versterken, iets wat Jer' en Kurdy helemaal niet van plan zijn...

Op een nauwelijks verbloemde manier spuwt auteur Hermann zijn gal op de maatschappij van vandaag. Hij ziet het einde van onze beschaving in snel tempo dichterbij komen.

Overige productgegevens

Held/serie: Jeremiah
Reeks/Deel: Jeremiah 34
Uitgavereeks: Jeremiah - Softcover
ISBN: 9789031433872
Scenarist(en): Hermann (Huppen)
Tekenaar(s): Hermann (Huppen)
Genre(s): Actie, Avontuur
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00