Auteur reeks 31 / Jeugd van John Difool, De 4 - Anarcho-psychoten

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

John Difool, de schlemiel. John Difool, de dappere. John Difool, de leerling privé-detective Klasse R. John Difool, de meester van het sentiment... John is een vat vol tegenstellingen, een rare kwast, een vertederend persoon, ach, eigenlijk is John Difool net een mens. Gelukkig maar, want alleen een mens kan beleven wat John Difool beleeft in de Ondergrondse Putstad. Alleen een mens is in staat om zich echt kwaad te maken, om zich te verwonderen, om verdriet te hebben, om... verliefd te worden.
En alle anderen die de Putstad bewonen, zijn dat dan geen mensen? Nee, dat zijn TV-junks, zielige verlengstukken van hun enorme flat square televisietoestellen. Of het zijn zielloze robots die uitsluitend bevelen kunnen opvolgen, voor wie het zelfs verboden is gevoelens te hebben. Of het zijn aristo's, een mensenvariant die gedijt dankzij de ellendige levens van de bewoners op de lagere niveaus van de Putstad...
De wereld van John Difool krijgt steeds meer apocalyptische trekjes naarmate John's zoektocht naar het geheim van de Rode Ring vordert. John wil achterhalen wat er gebeurt met de kinderen van de homeo-hoeren uit de Rode Ring. Hij weet inmiddels dat die kinderen door de techno's in beslag worden genomen. En vervolgens voeren de techno's allerlei gruwelijke ingrepen op het pasgeboren grut uit. Maar waarom? Wat heeft de geheimzinnige vloeistof Top-33 ermee te maken? En wat is de rol van Cocalfol?
In dit deel van 'De Jeugd van John Difool' weet John de sluier weer een stukje op te lichten. Hij wordt daarbij geholpen door Loez de Garra, een echte aristo op wie John verliefd is geworden. Loez lijkt trouwens ook steeds meer van John te gaan houden. Misschien wordt ze nog wel eens een echt mens. Voorlopig stuiten Loez en John op de keiharde tegenwerking van de supra-computer die de Putstad bestiert. De supracomputer, die ook wel de Grootmoedige-Met-Het-Puurste-Geweten wordt genoemd, is bang dat John en Loez erin slagen een schandaal van kosmische afmetingen te onthullen. Uit alle macht zit hij John en Loez achterna en onze helden staan er alleen voor! Bijna alleen, want de geamputeerde Slakkekop met zijn kleine bende anarcho-psychoten komt hen te hulp... Dat zal er hard aan toe gaan!

Overige productgegevens

Held
John Difool

Reeks/Deel
Auteur reeks 31

Subreeksen/Deel
Jeugd van John Difool, De 4

Scenarist(en)
Jodorowsky, Alejandro

Tekenaar(s)
Janjetov, Zoran

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. De inwijding
3. Kroot!
5. Whisky, spy en homeo-hoeren

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00