Negen van het Godshuis, de 1+2 pakket - Een gruwelijke symfonie& de innerlijke stem

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een gruwelijke symfonie& de innerlijke stem
Nieuw
Negen van het Godshuis, de 1+2 pakket
Softcover
Verkocht

Inhoud

DEEL 1:
Parijs, omstreeks 2004. Even voordat een immens rijke jonge beroemde pianist een uitvoering geeft, begaat hij een moord op zijn ex. Even later besluit hij zich eerst terug te trekken, om daarna helemaal te verdwijnen en opnieuw een nieuw leven te beginnen. Hij deed dit al eerder: nog niet zo lang geleden was hij niet rijk, jong, beroemd en getalenteerd, maar een oudere leraar aan een middelbare school. Wie zit achter hem aan? Mogen er geen getuigen zijn van zijn vroegere leven? Wat heeft hem knapper, aanmerkelijk jonger, puisant rijk en vol talent gemaakt? Een wervelend begin van een waarschijnlijk uitermate spannende stripserie. Een uitgesproken karakter in de hoofdrol; erg goed, zij het enigszins clichematig getekend met gevoel voor kleur en nuances, en goed vertaalde vlotte teksten. Deze strip bevat enkele gewelds- en erotische scenes. Het album doet verlangen naar een snel vervolg.

DEEL 2:
Negen mensen ontdekken plotseling dat ze zijn behept met ongelooflijke en angstaanjagende krachten. Hoe zijn zij van plan om deze krachten te gebruiken en wat doen ze voor ons? Pier realiseert zich gelijk de omvang en het gevaar die zijn gave met zich meebrengt. Zijn leven verandert in een continue achtervolging, omdat ook de geheime dienst er achter is gekomen dat hij en zijn vrienden iets geweldigs achter houden.
Maar Pier hoort een stem in zijn hoofd. Deze stem lijkt veel te weten over hem en de anderen die uitverkoren waren om een gave te ontvangen.

Overige productgegevens

Held/serie: Negen van het godshuis, de
Reeks/Deel: Negen van het Godshuis, de 1+2 pakket
ISBN: 9789034304407
Uitgever: Arboris

In deze reeks

1. Een gruwelijke symfonie
2. De innerlijke stem

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00