Okko 7 - De cyclus van het vuur I

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Dossier-editie. Bij het album zit een genummerde ex-libris gesigneerd door Hub (zie afbeelding). Het album is niet genummerd en niet gesigneerd. De oplage is slechts 200 exemplaren. De dossier-editie bevat naast de strip een 16-pagina's tellend kleurendossier.

Inhoud

Twee grote clans van het rijk Pajan zijn in het geheim een huwelijk overeengekomen om daarmee een machtig verbond te bezegelen en een eind te maken aan het verwoestende tijdperk van de Nevel. Om rivaliserende clans op afstand te houden, is de plaats van het huwelijk geheim gehouden. Bovendien is een speciale wacht gecreëerd, die bestaat uit de honderd dapperste samoeraï van de twee families.

Extra dikke Okko van 64 pagina's

Overige productgegevens

Held/serie: Okko
Reeks/Deel: Okko 7
Uitgavereeks: Okko - Dossiereditie
Verschijningsdatum: Week 1, januari 2011
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058857163
Scenarist(en): Hub (Humbert Chabuel)
Tekenaar(s): Hub (Humbert Chabuel)
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00