Orakel van de Maan, het 3 - De rode capes

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De rode capes
Nieuw
Orakel van de Maan, het 3
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Giovanni zit afgezonderd in een klooster in de Meteoren. Op een dag ontdekt hij het stoffelijk overschot van broeder Ephrem. Naast zijn lijk ligt een steen waarop de geestelijke met zijn eigen bloed een vreselijke onthulling heeft geschreven: God bestaat niet. De boerenzoon uit Calabrië is helemaal van slag en verlaat in allerijl het klooster. Hij keert terug naar het huis van zijn oude meester, Lucius, maar die blijkt vermoord te zijn door een geheimzinnig genootschap van mannen in rode capes. Ze doen zich voor als de Orde van het Goede en trekken de legitimiteit van de paus in twijfel.
Het vervolg van de odyssee van Giovanni, de boerenjongen uit Calabrië die de dochter van de Doge recht in de ogen durfde kijken. Een prachtig en aangrijpende verhaal in de trant van historische avonturenstrips zoals De zeven levens van de sperwer. Het doorgewinterde duo Rodolphe-Griffo verstript de roman van Frédéric Lenoir met de hulp van de schrijver zelf.

Overige productgegevens

Held/serie: Orakel van de Maan, het
Reeks/Deel: Orakel van de Maan, het 3
ISBN: 9789491684357
Scenarist(en): Lenoir, Frédéric , Rodolphe (Daniel Jacquette)
Tekenaar(s): Griffo (Werner Goelen)
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Meester van de Abbruzzen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00