Orakel van de Maan, Het 4 - De dochter van de wijze

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De dochter van de wijze
Nieuw
Orakel van de Maan, Het 4
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Giovanni's ontsnapping uit de strafkolonie is mislukt. Maar op een of andere manier heeft hij geluk bij een ongeluk. Aan boekhouder Ibrahim vertelt hij heel zijn avontuur, vanaf het moment dat hij naar de galerijen van Venetië gestuurd is. Ibrahim is onder de indruk van zijn verhaal en neemt hem in dienst als persoonlijke slaaf. Al snel ontwikkelen ze een vriendschapsband. Hoewel ze niet hetzelfde geloof delen, hebben ze allebei dezelfde grote honger naar kennis en leren ze veel van elkaar. Hun vriendschap valt echter niet in goede aarde bij de rest van de bevolking en Giovanni belandt al gauw terug in de hel van de gevangenis. Zijn geluk was maar van korte duur...

Het vervolg van de odyssee van Giovanni, de boerenjongen uit Calabrië die de dochter van de Doge recht in de ogen durfde kijken. Een prachtig en aangrijpende verhaal in de trant van historische avonturenstrips zoals De 7 levens van de sperwer. Het doorgewinterde duo Rodolphe-Griffo verstripte de roman van Frédéric Lenoir met de hulp van de schrijver zelf.

Overige productgegevens

Held/serie: Orakel van de Maan, het
Reeks/Deel: Orakel van de Maan, Het 4
ISBN: 9789462940185
Scenarist(en): Lenoir, Frédéric , Rodolphe (Daniel Jacquette)
Tekenaar(s): Griffo (Werner Goelen)
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00