Quetzalcoatl 4 - De God van de Caraïben

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

We zijn in het Jaar des Heren 1525. 25 januari. Het tribunaal van de Heilige Spaanse Inquisitie in Vera Cruz wordt voorgezeten door de bisschop Don Francisco. Er loopt een proces tegen Malana, die wordt beschouwd als een ketterse heks. Ze is verzwakt, gewond, haar benen werden gebroken. Het transport naar de plaats van het proces zou haar het leven kunnen kosten. Maar het tribunaal eist dat ze wordt veroordeeld. Padre Enrico Segura ondervraagt Maïana aan haar bedstee. Hij is ervan overtuigd dat de jonge vrouw de plaats van de schat van Moctezuma kent. Indien ze dit kan meedelen aan de Inquisitie, zal ze met rust gelaten worden en misschien niet berecht worden tot de brandstapel. Maar Maïana verhaalt haar ongelooflijke avonturen, haar bizarre lot dat haar enerzijds als een heilige en anderzijds als een ketterse naar voren brengt.

Overige productgegevens

Held/serie: Quetzalcoatl
Reeks/Deel: Quetzalcoatl 4
Uitgavereeks: Quetzalcoatl - Hardcover Talent
Verschijningsdatum: Week 51, december 2000
Scenarist(en): Mitton, Jean-Yves
Tekenaar(s): Mitton, Jean-Yves
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Farao / Talent

Ook beschikbaar

De God van de Caraïben
Nieuw
Quetzalcoatl - Softcover Saga
Softcover
€ 8,99
De God van de Caraïben
Nieuw
Quetzalcoatl - Softcover Talent
Softcover
€ 7,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00