Sara Lone 3 - Sniper Lady

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Sniper Lady
Nieuw
Sara Lone 3
Softcover
€ 8,95

Inhoud

Maart 1962.

De hele wereld kijkt ademloos toe hoe astronaut John Glenn voor het eerst een baan om de aarde maakt. Niemand beseft zich dat er overwogen wordt hem te vermoorden.

Sara raakt verstrikt in een complot dat geleid wordt door haar geduchte mentor van de USSS. Ze moet haar rol zorgvuldig spelen om daar zonder kleerscheuren uit te komen.

Begin jaren zestig, in het zuiden van de VS. Sara Lone is dan wel eigen baas, maar ze raakt steeds dieper verstrikt in een serieus complot. Dit derde deel Sniper Lady speelt zich af tegen de achtergrond van de Cubaanse raketcrisis. We volgen op de voet hoe agent Janus langzaam maar zeker de jonge Sara voor zijn karretje spant om van haar een gevaarlijke agent te maken…. met een onbekende opdracht. Sara Lone (de oude artiestennaam van Joy Carruthers) krijgt steeds minder bewegingsruimte. Voor ze er erg in heeft ligt ze met een sluipschuttersgeweer voor de kust van Cuba.  Ze moet haar nieuwe rol zorgvuldig spelen om te voorkomen dat ze verstrengeld raakt in de samenzwering die zich langzaam maar zeker aftekent.

Sara Lone is een verhaal dat zich over vier jaar afspeelt (van 1960 – 1963), en in vier delen wordt verteld. Dankzij de uitstekende documentatie geeft het een fraai beeld van het Amerika in de tijd van president Kennedy.

Overige productgegevens

Held/serie: Sara Lone
Reeks/Deel: Sara Lone 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460788642
Scenarist(en): Arnoux, Erik
Tekenaar(s): Morancho, David
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. Pinky
2. Carcano Girl
4. Arlington Day

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00