Slhoka pakket - Slhoka deel 1+2: Het vergeten eiland + De tuinen van Sangali

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Slhoka deel 1+2: Het vergeten eiland + De tuinen van Sangali
Nieuw
Slhoka pakket
Hardcover
€ 39,90 € 19,95

Inhoud

Uitgeverij L maakt enkel in gebonden uitgaven een herstart met Slhoka. Eerst met de reeds bij Talent in het Nederlands verschenen delen 1 & 2. Ter introductie kosten deze hardcoveredities 12,95 euro in plaats van 17,95 euro. Deel 3 mag je verwachten in juni 2011, daarna het afsluitende vierde deel. Omdat Floch de reeks in de steek liet ten voordele van het beter verkopende Ythaq, nam Ceyles het penseel van hem over voor het extra dikke laatste deel. Ulrig Godderidge blijft de scenarist.

Korte inhoud: Slhoka is een gevechtspiloot met een bijzondere missie in zijn leven. Dat wordt hem geleidelijk aan duidelijk als hij met zijn strijdmakker Ar’n in hun gevechtsvliegtuig crasht op de wereld Link-Archoide, waar mens en natuur in harmonieus evenwicht verkeren. Liefdevol wordt het tweetal opgenomen in de samenleving van de Gouden, een volk met speciale gaven en afwijkende opvattingen, onder wie Leidjill, een beeldschoon Gouden-meisje dat Slhoka in zijn nieuwe omgeving wegwijs maakt.

Overige productgegevens

Held/serie: Slhoka
Reeks/Deel: Slhoka pakket
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Godderidge, Ulrig
Tekenaar(s): Floch, Adrien
Uitgever: Uitgeverij L

In deze reeks

1. Het vergeten eiland
2. De tuinen van Sangali

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00