Smurfen, de - Integraal 1 - Integraal 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Integraal 1
Tweedehands, zeer goed
Klik HIER voor alle foto's
Smurfen, de - Integraal 1
Hardcover

Zie foto
Verder niks mis mee

Verkocht

Inhoud

Welke Belgische strippersonages zijn zestig jaar na hun ontstaan nog altijd zo beroemd dat er de voorbije jaren drie Hollywoodfilms over hen zijn gemaakt? De Smurfen, uiteraard! Bijna toevallig maakten ze voor het eerst hun opwachting in een avontuur van Johan en Pirrewiet dat in 1958 in het weekblad Robbedoes verscheen. De blauwe mannetjes werden al snel zo populair bij de lezers van Robbedoes, dat hun bedenker, de Waalse tekenaar Peyo (pseudoniem van Pierre Culliford, 1928-1992) hen al snel een eigen reeks gaf.

Deze prachtig verzorgde integralen bundelen voor het eerst alle Smurfenverhalen van Peyo, en documenteren uitvoerig het ontstaan en de evolutie van de strip, aan de hand van vaak onuitgegeven archiefmateriaal. Een magnifiek monument voor een klassieke stripreeks!

Bevat de volgende verhalen: Kellogg's stelt voor - Wie een put smurft voor een ander (reclamestrip), Zwarte Smurfen (microbibliotheekversie), De zwarte Smurfen, De Smurfendief, Het ei en de Smurfen, Honger bij de Smurfen, De vliegende Smurf, Smurfonie in ut, De Smurffüher en de Smurfin.

Overige productgegevens

Held/serie: Smurfen, de
Reeks/Deel: Smurfen, de - Integraal 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002263897
Scenarist(en): Peyo Studio
Tekenaar(s): Peyo Studio
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Standaard Uitgeverij

In deze reeks

3. Integraal 3
4. Integraal 4

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00