Star Wars - Darth Vader 17 - Cyclus 8: Brandende zeeën 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Cyclus 8: Brandende zeeën 1
Nieuw
Star Wars - Darth Vader 17
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Terwijl het Keizerrijk zijn greep verstevigt, begint er een opstand te broeien in het Mon Cala-stelsel. De orde moet gehandhaafd worden... een taak voor Vader, zijn Inquisitors... en een man met de naam Wilhuff Tarkin.

Drie jaar zijn verstreken sinds de kroning van Keizer Palpatine, de vorming van het Grote Galactische Keizerrijk en de transformatie van de voormalige Jedi-ridder Anakin Skywalker tot zijn nieuwe vorm als een half-man, half-machine Darth Vader. De Sith-leerling van Palpatine, Darth Vader en zijn team van kwaadaardige, Force-gebruikende jagers, de Inquisitors, hebben veel succes geboekt bij het opsporen van de weinige overlevenden van de zuivering die de nobele Jedi-orde heeft vernietigd. Er zijn niet veel Jedi over in het sterrenstelsel.

Maar nu is er een dreiging ontstaan voor de keizer en moet Darth Vader de confrontatie aangaan met zowel zijn verleden als zijn heden...

Overige productgegevens

Held
Star Wars

Reeks/Deel
Star Wars - Darth Vader 17

ISBN
9789463730532

Scenarist(en)
Soule, Charles

Tekenaar(s)
Camuncoli, Giuseppe

Genre(s)
Science Fiction

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00