Steven Sterk - Integraal 1 - De Integrale 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Steven Sterk lijkt een jongen zoals alle andere jongens van zijn leeftijd. Maar schijn bedriegt. Steven is onvoorstelbaar sterk en iedereen die slechte bedoelingen heeft, krijgt er flink van langs. Tenminste... als hij niet verkouden is, want dan verdwijnt zijn kracht als sneeuw voor de zon. Misschien draagt hij daarom altijd die blauwe wollen sjaal.

Een van de grote klassiekers uit het stripverhaal, geschreven en getekend door Peyo, de geestelijke vader van De Smurfen en Johan en Pirrewiet.

Bevat de volgende verhalen: De rode taxi’s, Mevrouw Adophine en De twaalf werken van Steven Sterk en wordt ingeleid met een uitgebreid dossier boordevol weetjes en achtergrondinformatie.

Overige productgegevens

Held/serie: Steven Sterk
Reeks/Deel: Steven Sterk - Integraal 1
ISBN: 9789055819522
Scenarist(en): Peyo Studio
Tekenaar(s): Peyo Studio
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Lombard

In deze reeks

3. De Integrale 3
4. De Integrale 4
5. De Integrale 5

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00