Suske en Wiske - Gelegenheidsuitgave - Het blije bijenteam

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Van 30 mei tot 6 juni 2021 wordt in Vlaanderen de Week van de Bij gehouden, een initiatief van de Vlaamse overheid. Ter gelegenheid van deze week verschijnt het boekje Het blije bijenteam, een kort verhaal van 12 pagina's.

In het verhaal ontmoeten Suske en Wiske bijenfee Andrena tijdens een gezellige picknick. Ze vertelt snikkend dat de zandbijen dreigen te verdwijnen onder een laag beton. Onze trouwe vrienden schieten meteen in actie om hen te redden.

Het boekje, op oblong formaat, zal in Vlaanderen worden verdeeld tijdens verschillende bijenacties en tuinbeurzen, voor zover die weer mogen doorgaan. De uitgave zal ook verkrijgbaar zijn in stripspeciaalzaken in Vlaanderen en Nederland.

Overige productgegevens

Held/serie: Suske en Wiske
Reeks/Deel: Suske en Wiske - Gelegenheidsuitgave
Scenarist(en): Studio Vandersteen
Tekenaar(s): Studio Vandersteen
Genre(s): Avontuur, Info

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00