Time before, The - The time before

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The time before
Nieuw
Time before, The
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Om te slagen in het leven moet je soms meerdere kladversies schrijven Op een zekere avond in 1958 schiet de fotograaf Walter Benedict een oude straatverkoper te hulp die overvallen wordt. Als teken van dank geeft de oude man hem een talisman met de belofte dat degene die hem draagt een succesvol leven zal leiden. Door simpelweg te denken aan een specifiek moment uit zijn leven, kan hij terugkeren in de tijd en foute beslissingen rechtzetten.

Vanaf dat ogenblik heeft Walter de sleutel tot een perfect leven in handen. Rijk worden, de liefde van zijn leven verleiden... Alles is mogelijk! Maar, maakt perfectie ook echt gelukkig?

Het verhaal van Walter Benedict, een man die streeft naar perfectie. Hij krijgt een talisman die de sleutel blijkt te zijn tot een succesvol leven. Opnieuw prachtig tekenwerk door Bonin (Schijn bedriegt, Fog en Donkere kamer)

Overige productgegevens

Held
Time before, The

Reeks/Deel
Time before, The

ISBN
9789462104563

Scenarist(en)
Bonin, Cyril

Tekenaar(s)
Bonin, Cyril

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00