Trigië - Integraal 6 - Integraal 6

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Integraal 6
Nieuw
Trigië - Integraal - HC
Hardcover
€ 34,95

Inhoud

In het zesde deel van de complete heruitgave van De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen Keizer Trigo en zijn familie te maken met een moordende mummie, een schurk met bovennatuurlijke gaven, een toekomstvoorspellende mangoorhoeder, monsters uit een microscopische wereld, een burcht vol geheimen, een machine voor look-a-likes, een planeet vol gevangenen, een terroristische aanslag en een aanval van een buitenaardse verstekeling.

De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië is een avontuurlijke sciencefiction-reeks van Michael Butterworth en Don Lawrence, die tussen 1968 en 1977 werd voorgepubliceerd in de bladen Sjors en Eppo. In de jaren daarna verschenen er diverse albums waarin de verhalen al dan niet in hun oorspronkelijke volgorde werden herdrukt. Dit is het zesde deel van een nieuwe zevendelige integrale uitgave. Alle pagina’s werden gereproduceerd vanaf de originele strip- pagina’s, druk films en publicaties uit de jaren 60-70.

Dit album bevat, naast een uitgebreid ‘making of’ dossier, de verhalen De gestolen formule, De vloek van de mummie, De voorspelling van Narri, De microscopische wereld, Het geheim van de Abandon- burcht, De planeet der ballingen, Het complot en Het mysterie van de Tarron-maan. Daarnaast is er een geïllustreerd lexicon van de diersoorten van Elekton.

Overige productgegevens

Held/serie: Trigië
Reeks/Deel: Trigië - Integraal 6
Uitgavereeks: Trigië - Integraal - HC
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088868207
Scenarist(en): Butterworth, Mike
Tekenaar(s): Embleton, Ron , Lawrence, Don
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Uitgeverij L

Ook beschikbaar

Integraal 6
Nieuw
Trigië - Integraal - Luxe
Luxe
€ 89,95

In deze reeks

Integraal 1 t/m 5
1. Integraal 1
2. Integraal 2
3. Integraal 3
4. Integraal 4
5. Integraal 5
7. Integraal 7

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00