Vasco 16 - Het beest

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Al wekenlang is het noodweer, tot Vasco's grote ongenoegen. Het regent aan één stuk door boven het grote Ardense woud, waardoor de reis van de Italiaan en zijn vrienden Van Loo en Bayan slechts moeizaam vordert. Gedreven door de honger hebben boeren een hinderlaag gelegd om de trotse heren die hen niet langer beschermen te beroven. De Ardennen, van La Roche tot Bouillon, sideren namelijk voor een geheimzinnig beest dat mensen en vee slacht. Uit diepte der tijden duikt een oude legende op. Sommige avonden stort een griffioen, die zich schuilhoudt onderin het kasteel van Bouillon, zich op onvoorzichtigen die zich nog over straat begeven. De volgende morgen vroeg worden hun gruwelijk verminkte lijken teruggevonden.

Overige productgegevens

Held/serie: Vasco
Reeks/Deel: Vasco 16
ISBN: 9789055812318
Scenarist(en): Chaillet, Gilles
Tekenaar(s): Ansar, Christophe , Chaillet, Gilles
Genre(s): Historisch
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00