Vasco 17 - Rienzo

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Rienzo
Nieuw
Vasco 17
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Vasco is terug in Italië! Na zijn reis door de Zuidelijke Nederlanden heeft de onverschrokken en onstuimige Siënees zich weer naar zijn geboorteland begeven. Het aangename leven dat hem daar wacht, duurt echter niet lang.

1453. Cola di Rienzo houdt hartstochtelijk veel van Rome, meer dan van welk menselijk wezen ook. Uit liefde voor de Eeuwige Stad wilde hij haar de vrijheid teruggeven, die haar door een onberekenbare en tirannieke adel was ontstolen. Hij wist zoveel geestdrift bij de Romeinen te wekken dat het hem lukte de baronnen buiten spel te zetten zonder een druppel bloed te vergieten. Hij had echter buiten hun dorst naar wraak gerekend. Cola moest op zijn beurt Rome verlaten. Hij werd in de ban gedaan en verdween. Zijn schim blijft echter in de geest van de mensen rondspoken. Het vooruitzicht van zijn terugkeer wekt grote beroering en heel Italië gaat naar hem op zoek. Stel dat hij weer aan de macht komt? Zijn aanhangers zijn nog altijd talrijk. Zijn vrienden? De allerlaatste die hij ooit nog over zou houden, zou ongetwijfeld Vasco heten.

Overige productgegevens

Held/serie: Vasco
Reeks/Deel: Vasco 17
ISBN: 9789055812790
Scenarist(en): Chaillet, Gilles
Tekenaar(s): Ansar, Christophe , Chaillet, Gilles
Genre(s): Historisch
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00