Vertongen & Co 13 - De Zygomatiekers

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Zygomatiekers
Nieuw
Vertongen & Co 13
Softcover
€ 6,99

Inhoud

Terwijl Bieke weg is voor haar werk, moeten Mark en Paulien een boodschap doen. Ze gaan wasgoed afhalen in de droogkuis. Dat is een eind weg, maar Mark besluit dat een flinke wandeling beiden goed zal doen.

Hij is echter de eerste die er de brui aan geeft. Zijn conditie is duidelijk niet meer wat ze geweest is. Hij besluit een taxi te nemen. Toevallig komt er een aan. Mark en Paulien houden hem staande. Ze stappen in.

Maar er blijkt iets aan de hand te zijn met de taxi. Die verandert in een ruimtetuig, dat onze vrienden meeneemt op een verre reis naar een andere planeet. Daar vallen ze van de ene verbazing in de andere. In de eerste plaats omwille van de Zygomatiekers, die constant lijden aan lachstuipen. Behalve de leider van de Zygomatiekers. Die lacht nooit. Daarom willen opstandelingen hem weg. Wanneer mark en Paulien ook Oma Boma, inspecteur Porei en de hond Balthazar ontmoeten op de vreemd planeet, is hun verbazing compleet.

Overige productgegevens

Held/serie: Vertongen & Co
Reeks/Deel: Vertongen & Co 13
ISBN: 9789002257773
Scenarist(en): Leemans, Hec
Tekenaar(s): Leemans, Hec
Genre(s): Filmstrip, Kinderen
Uitgever: Standaard Boekhandel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00