Violette Morris 2 - Tweede aanklacht

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tweede aanklacht
Nieuw
Violette Morris 2
Hardcover
€ 21,95

Inhoud

'Voor Violette Morris kiest Javi Rey voor een stijl met duidelijke klare lijn-invloeden. Niet mis en passend bij het afgebeelde tijdperk. Gelukkig zal Dark Dragon Books nog drie vervolgdelen uitgeven over Violette Morris, dus kunnen we hem nog even aan het werk zien.' Diederik van de Velde-stripspeciaalzaak.be

Lucie Blumenthal's onderzoek naar de dood van Violette Morris gaat door. Het is het einde van de jaren 1910, de jonge Violette is een volleerd sportvrouw die in veel sportdisciplines succesvol is. Hoewel ze soms onder invloed van dopingproducten is. Haar toch al sterke karakter blijft zich kenbaar maken. Zowel in de sport maar ook in het dagelijks leven. Violette heeft ervoor gekozen om zich in een mannenkostuum te kleden, om mannelijke manieren te tonen en ze verbergt haar geaardheid niet! Ondanks haar immense staat van dienst, en haar overwinningen in de autosport, verstoort de jonge vrouw door haar geclaimde vrijheid en haar rauwe geest de heersende zeden. Dat neemt niet iedereen Violette in dank af.

Overige productgegevens

Held/serie: Violette Morris
Reeks/Deel: Violette Morris 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463734172
Scenarist(en): Galic, Bertrand , Kris (Christophe Goret)
Tekenaar(s): Rey, Javi
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. Eerste aanklacht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00