Watchmen - RW / Before Watchmen - Minuteman

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Minuteman
Nieuw
Watchmen - RW / Before Watchmen
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

Al meer dan twintig jaar lang wordt druk gespeculeerd over de geschiedenis en achtergrond van de inmiddels iconische personages uit het moderne meesterwerk van Alan Moore en Dave Gibbons. Daarom heeft DC Comics nu de beste makers uit de stripwereld verzameld voor het verder uitwerken van de wereld van Watchmen.

De Minutemen, de voorgangers van de Watchmen, bundelen hun krachten en bestrijden het onrecht in een wereld die ingrijpende veranderingen ondergaat. Samen vertegenwoordigen ze een geheel nieuw soort misdaadbestrijders, superhelden met namen als Nite Owl, Silhouette, Silk Spectre, Hooded Justice, Comedian, Dollar Bill, Mothman en Captain Metropolis. Maar wie bepaalt waar de grens ligt tussen een held en een schurk? En betekent hun verschil van mening ook meteen het verschil tussen leven en dood?

Before watchmen - Minutemen bundelt de zesdelige miniserie van schrijver en tekenaar Darwyn Cooke, die antwoord geeft op de vraag wat allemaal voorafging aan de beeldroman die de stripwereld voorgoed veranderde. Before watchmen: de verhalen achter de bestverkochte beeldroman aller tijden!

Overige productgegevens

Held/serie: Watchmen
Reeks/Deel: Watchmen - RW
Subreeksen/Deel: Before Watchmen
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866917939
Scenarist(en): Cooke, Darwyn
Tekenaar(s): Cooke, Darwyn
Genre(s): Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

Silk Spectre
Vergeten verhalen
Comedian

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00