Watchmen - RW / Before Watchmen - Ozymandias

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Before Watchmen: Ozymandias bundelt de zesdelige miniserie van schrijver Len Wein en tekenaar Jae Lee, die antwoord geeft op de vraag wat allemaal voorafging aan de beeldroman die de stripwereld voorgoed veranderde.

Adrian Veidt hongert al sinds zijn jongste jaren naar kennis. Hij raakte gefascineerd door het verhaal van zijn naamgenoot Alexander de Grote, die op jonge leeftijd bijna een oude, primitieve wereld had verenigd. Als de gekostumeerde avonturier Ozymandias draagt Adrian zijn steentje bij, maar de Slimste man ter Wereld beseft dat hij de lat nog hoger moet leggen. Zijn altru─Ćstische strijd tegen een corrupte wereld vraagt om offers en zo krijgt zijn ultieme plan langzaam vorm.

Overige productgegevens

Held/serie: Watchmen
Reeks/Deel: Watchmen - RW
Subreeksen/Deel: Before Watchmen
Scenarist(en): Wein, Len
Tekenaar(s): Lee, Jae
Genre(s): Superhelden

In deze reeks

Silk Spectre
Vergeten verhalen
Comedian
Minuteman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00