Y, the last man 1 - Ontmand

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dit is de sage van Yorick Brown, de enige mannelijke overlevende na een wereldwijde plaag die alle zoogdieren met een y-chromosoom gedood heeft. Vergezeld door een mysterieuze geheimagente, een briljante genetica en zijn aap Ampersand, trekt Yorick de wereld door, op zoek naar zijn verloren geliefde en het antwoord op de vraag waarom hij de laatste man op aarde is.

Y: The Last Man - winnaar van drie Eisner Awards en een van de meest geprezen en populairste strips van het afgelopen decennium - is een zeldzaam voorbeeld van een pageturner die zowel humoristisch, maatschappelijk relevant als eindeloos verrassend is.

Overige productgegevens

Held/serie: Y, the last man
Reeks/Deel: Y, the last man 1
ISBN: 9789049500481
Scenarist(en): Vaughan, Brain K.
Tekenaar(s): Guerra, Pia
Genre(s): Thriller
Uitgever: Vliegende Hollander

In deze reeks

2. Book two
3. Book three
6. Girl on girl
7. Paper dolls
8. Kimono dragons
9. Motherland
10. Whys and wherefores

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00