Batman - RW Deluxe - Batman Arkham City

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Batman Arkham City
Nieuw
Batman - RW Deluxe
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Batman zag vanuit de schaduw hoe Quincy Sharp burgemeester van Gotham werd door met de eer te strijken voor het uitschakelen van de Joker tijdens de opstanden die Arkham Asylum in puin legden. Hij accepteerde met tegenzin hoe het stadhuis iedereen in een kostuum vogelvrij verklaarde, ook de helden. Maar toen de plannen voor Arkham City werden onthuld, wist de Duistere Ridder dat hij in actie moest komen.
Arkham City: een hele wijk van Gotham wordt overhandigd aan de misdadigers en de gekken, een oord waar ze hun eigen gemeenschap kunnen ontwikkelen, hoe chaotisch ook. ’s Werelds Beste Detective vermoedt dat er onzichtbare machten aan het werk zijn en infiltreert in de gevangenisstad. Daarbij slaat hij zich een weg door de legers van de Penguin, Two-Face en zelfs een herstellende Joker, om te voorkomen dat Gotham wordt verzwolgen door een duistere toekomst.

In deze prequel van de populaire videogame, geschreven door Paul Dini (Batman: The Animated Series) en getekend door Carlos D'Anda (Deathblow), worden het gesticht en de straten gerund door Gothams grootste schurken.

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - RW Deluxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9788869713712
Scenarist(en): Dini, Paul
Tekenaar(s): D'Anda, Carlos
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00