Batman - RW Deluxe - Batman De zwarte spiegel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Batman De zwarte spiegel
Nieuw
Batman - RW Deluxe
Hardcover
€ 27,95

Inhoud

Net als een Zwarte Spiegel hult Gotham City je in schaduwen als je er te lang in kijkt. En niemand heeft langer in die bodemloze put gekeken dan Dick Grayson en Jim Gordon.

Jaren geleden was Dick Grayson Robin, Batmans onbevreesde hulpje bij het bestrijden van de misdaad. Later nam hij de mantel van zijn mentor over en tegenwoordig beschermt hij de straten van de stad als Gothams nieuwe Batman. Het verleden blijft hem echter achtervolgen. Is het geen louche veilingmeester wiens dodelijke schatten zijn gerelateerd aan de persoonlijkste zaken van Batman, dan is het wel een beeldschone vrouw die in het geheim verbonden is met zijn pijnlijkste herinnering.

Jim Gordon, Gothams belangrijkste politieman en van de weinige eerlijke, heeft al heel wat gruwelijke dingen meegemaakt. Maar één zaak raakte hem persoonlijker dan alle andere, omdat zijn eigen vlees en bloed er misschien verantwoordelijk voor is. Wanneer de verloren zoon terugkeert, moet Gordon alles doen wat nodig is om het recht te laten zegevieren. Kunnen Batman en commissaris Gordon hun geheimen ontrafelen? Of zal de duisternis die mannen in Gotham in monsters verandert, hen voorgoed verblinden?

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - RW Deluxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868733988
Scenarist(en): Snyder, Scott
Tekenaar(s): Jock (Mark Simpson)
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00